Audiovisuele middelen (AV)

Yourizon, uw integratiespecialist in AV middelen

Audiovisuele middelen worden steeds breder toegepast. Ze spelen vaak een actieve rol als het gaat om nieuwe manieren van werken en communiceren. Met behulp van audiovisuele middelen heb je namelijk de gelegenheid om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen.

De mogelijkheden in de audiovisuele wereld zijn oneindig, van touchscreens tot beeldscherm signage. Juist daarom begeleidt Yourizon u zorgvuldig bij de juiste keuze van audiovisuele apparatuur. Dat doen wij met veel passie en toewijding. Wij zorgen dat de apparatuur deskundig wordt gemonteerd en leveren service zodat de AV middelen altijd naar tevredenheid functioneren.

We noemen enkele voorbeelden:

Touchscreen

Met een touchscreen profiteert u zowel van al het goede van een LCD/LED display als van het beste van een interactief whiteboard (digibord).

Touchscreen monitoren bieden bijzondere dynamiek en extra interactiviteit tijdens lessen en trainingen, waardoor deze leuker worden om te volgen, maar ook om te geven. Yourizon biedt alleen touchscreens van gerenommeerde A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen en waarvan we de uitstekende kwaliteit (ook op de lange termijn) kunnen garanderen

Beeldscherm Signage

Beeldscherm Signage is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. In de zorg om wachttijden aangenamer te maken, in retail om producten of acties onder de aandacht te brengen of om calamiteiten informatie snel te delen, overal wordt beeldscherm signage ingezet om beter te kunnen communiceren.

 

Wilt u meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact met ons op