Audiovisueel

Audiovisueel

Van Touchscreen tot Narrowcasting

Audiovisuele middelen spelen vandaag de dag een actieve rol als het gaat om werken en communiceren. Door het integreren van de juiste AV oplossingen maakt u uw bedrijfsvoering nog efficiënter, doeltreffender en professioneler.

Audiovisuele middelen worden steeds breder toegepast en de mogelijkheden in deze wereld zijn dan ook oneindig. Yourizon kan u begeleiden bij de juiste keuze van audiovisueel apparatuur voor uw bedrijf of zorgorganisatie. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld hulpmiddelen als touchscreens, video intercom maar ook beeldscherm signage, zoals beeldkranten en digitale bewegwijzering. Wij zorgen dat de apparatuur deskundig wordt gemonteerd en leveren uitstekende service zodat de AV middelen altijd naar tevredenheid functioneren.

Touchscreens
Met een touchscreen profiteert u van de perfecte combinatie van een LCD/LED display en een interactief whiteboard of ook wel een digibord genoemd.

Touchscreen monitoren bieden extra interactiviteit tijdens vergaderingen, waardoor deze leuker en actiever worden om te volgen, maar ook om te geven. Yourizon biedt altijd touchscreens van gerenommeerde A-merken aan die zich ruimschoots hebben bewezen en waarvan wij de uitstekende kwaliteit kunnen garanderen, ook op de lange termijn.

Narrowcasting
Narrowcasting of digital signage is een communicatiemedium waarbij dynamische informatie, entertainment of reclame wordt aangeboden. Deze communicatie kan worden getoond op alle soorten en formaten beeldschermen, hiermee wordt de traditionele (print) media vervangen. Narrowcasting is goed te gebruiken in bijvoorbeeld de zorg. Hierbij kan gedacht worden aan digitale kamerborden in ziekenhuizen, waarop o.a. de QR-code, ID van de patiënt, geslacht en geboortedatum staat. Ook kan digitale bewegwijzering worden toegepast, waardoor gemakkelijker de weg gevonden kan worden in o.a. het ziekenhuis.

Daarnaast kan narrowcasting toegepast worden in de vorm van beeldkranten in bijvoorbeeld wachtkamers. Op deze beeldkranten staat informatie beschreven of wordt een bepaald aspect onder de aandacht gebracht. Deze beeldkranten kunnen ook ingezet worden, om belangrijke poli informatie te verstrekken. Ten slotte kan je door middel van beeldscherm signage op een snelle en effectieve manier calamiteiten informatie delen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van audiovisuele middelen binnen uw organisatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, via telefoonnummer: +31 (0)88 03 07 900 of via e-mail info@yourizon.nl.

Neem vrijblijvend contact op!

Unieke oplossingen

Bekijk hier meer audiovisuele oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.

Draadloze telefonie

Draadloze telefonie

Alle voordelen van DECT en gebruik van laatste communicatietechnieken als VoWLAN.

Intercom

Intercom

Van eenvoudig tot uitgebreid, standaard of juist design, en indien gewenst volledig geintegreerd.

Unified Communications

Unified Communications

Altijd en overal samenwerken en communiceren met behulp van Unified Communications telefonie.

Your Phonebook

Your Phonebook

Your Phonebook is dé applicatie waarbij gecommuniceerd wordt vanuit één centraal punt en gesynchroniseerd wordt naar alle communicatiesystemen binnen uw organisatie.