Videoconferentie

Videoconferentie

Video-conferencing is in de privé situatie al heel gewoon geworden: bijvoorbeeld Skype en Facetime wordt door veel mensen gebruikt. Oplossingen die veel gebruikt worden door hun laagdrempelige manier van werken i.c.m. voldoende functionaliteit.

Bij professionele oplossingen wordt er vaak nog gedacht aan topzware kostbare oplossingen waar een ICT-beheerder er aan te pas moet komen om het gesprek technisch in goede banen te leiden. Maar ook hier zijn er tegenwoordig laagdrempelige oplossingen beschikbaar waar uw organisatie, op meerdere niveaus, gebruik van kan maken.

Binnen de zorg kan video-conferencing bijvoorbeeld toegepast worden om contact te houden met extramurale cliënten. Een dergelijke oplossing moet per definitie geschikt zijn voor een oudere om mee te kunnen werken. Maar ook voor zwaardere toepassingen zoals vergaderingen, zijn er gemakkelijke en functionele oplossingen voorhanden om op afstand contact te leggen, waar echt geen assistentie van de ICT-beheerder meer voor nodig is.

Benieuwd geworden? Yourizon kan met u meedenken of, waar en hoe video-conferencing binnen uw organisatie toegepast kan worden.