Overname alarmeringsactiviteiten Effecta

Overname alarmeringsactiviteiten Effecta

Yourizon, een toonaangevende dienstverlener op het gebied van kritische alarmering in de zorg, neemt de alarmeringsactiviteiten van Effecta over.

Met deze overname versterkt Yourizon haar positie als partner voor kritische alarmering binnen ziekenhuizen en zorgorganisaties, en neemt daarmee een markt leidende positie in.

Ronald de Vries, Directeur Business Development van Yourizon: “Yourizon heeft al bijna 10 jaar ervaring op het gebied van kritische alarmering, zorgdomotica, communicatietechnologie en netwerk infrastructuren. Op basis van deze ervaring hebben wij een ecosysteem ontwikkeld dat vernieuwend is en wat optimaal bijdraagt aan efficiency, alarmreductie en veiligheid in de zorg. Een groot aantal zorginstellingen maken hier al gebruik van en ook de klanten van voormalig Effecta ondersteunen wij graag met deze oplossingen en diensten.”

Auke Smit, Partner van Effecta: “Met veel vertrouwen draagt Effecta haar alarmeringsactiviteiten over aan Yourizon. Deze keuze is mede ingegeven door het feit dat wij als Directie van Effecta niet de mogelijkheden zien om aan het tempo en professionele vraag van alarmeringstechnologie op een hoge standaard te kunnen blijven voldoen. De zorg van onze klanten is onze zorg en dat willen we naar de toekomst toe borgen. Ons team van uitvoerende medewerkers is meegegaan naar Yourizon en door de schaalvergroting is de continuïteit én dienstverlening op een hoog niveau voor de klanten gegarandeerd.”