Educatie

Educatie

Educatie

ICT wensen binnen educatieve instellingen

Yourizon is goed op de hoogte van ICT wensen en eisen binnen educatieve instellingen. Of het nu gaat om de beveiliging van de algehele netwerkomgeving of om de scheiding tussen leerlingendomein en de interne omgeving van de instelling volledig gewaardborgd is, bij ons bent u aan het juiste adres. Wilt u een wifi omgeving met hoge dichtheid van een aantal gebruikers in de omgeviving van lokalen en/of presentatieruimtes? Met onze eigen opgeleide meettechinici en de meest moderne meetapparatuur maken onze specialisten voor u een vlekkeloos werkende wifi omgeving.

Ook de inrichting van presentatiesruimtes met ICT middelen is één van onze specialiteiten, zo zijn wij leverancier van onder andere digitale schoolborden en kunnen wij u alles vertellen over subsidiemogelijkheden hiervoor. 

Een volwaardige en professionele vergaderruimte inrichten? Als Cisco Premier partner kan Yourizon voor u een volledig virtuele omgeving creëeren, waar u op een laagdrempelige manier kan communiceren, snel en veilig.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze producten en diensten binnen educatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder om tot de beste oplossing voor u te komen! 

Neem vrijblijvend contact op!

6 redenen om voor Yourizon te kiezen.

  • Kennis van de onderwijsprocessen
  • Snel, flexibel en betrouwbaar
  • Onafhankelijke aanbieder
  • Expert in integratie van bestaande en nieuwe toepassingen
  • Kennis van de markt, regelingen en subsidies
  • Totaal leverancier, voor u één contactpersoon
Educatie

Audiovisueel

Bij het selecteren van uw audiovisuele middelen kijken wij naar de behoeften, werkwijzen en toekomstplannen van uw organisatie. Wij denken dus niet alleen in technieken, maar verdiepen ons ook in uw organisatie, organisatieplannen en werkstromen. Op basis daarvan maken we een adviesplan voor uw specifieke situatie. Daarnaast kunnen wij de realisatie voor u uit handen nemen en de audiovisuele oplossingen onderhouden en indien gewenst beheren.

Educatie Netwerk

Enterprise Networking

Steeds meer scholen werken met digitale leermiddelen en leraren gebruiken vaak digitale toepassingen om hun lessen nog beter te maken. Voor veel scholen is het onderwijs daarmee afhankelijk geworden van de kwaliteit van de ICT-infrastructuur. Daarmee vormt de netwerkinfrastructuur het fundament van uw onderwijsomgeving. Zonder stabiel netwerk geen onderwijs, onderzoek en innovatie.

Yourizon weet als geen ander hoe een betrouwbaar, flexibel en krachtig netwerk gerealiseerd kan worden. Wij kennen de markt, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen daar vervolgens ook op in spelen.

Webex Teams devices

Communicatie

In het onderwijs zien we een groeiende behoefte aan flexibele telefonie oplossingen. Net zoals we verwachten dat er altijd water uit de kraan komt, zo verwachten ouders, leerlingen en docenten die een school bellen dat deze altijd bereikbaar is. Mocht een school fuseren of juist krimpen, dan is het belangrijk dat de telefonieoplossing snel en gemakkelijk aan te passen is aan de nieuwe situatie.

Yourizon heeft veel ervaring met het leveren van complete telefoniesystemen en weet waar een onderwijsinstelling behoefte aan heeft en denkt graag met u mee.