Projectmanagement

Projectmanagement

Project- en programmamanagement

Het in- of outsourcen van IT-bedrijfsonderdelen, het innoveren van processen, de overstap naar nieuwe software, migratie naar de cloud…

Allemaal potentiële hoofdpijndossiers, waar overzicht essentieel is. Want je project dient niet alleen binnen geraamde planning en kosten uitgevoerd te worden, óók dient de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd te blijven. Een soepele en zorgeloze overstap, dat is wat je wilt. Yourizon kan je daarbij helpen. Hoe dat werkt?

Onze technologie-experts begrijpen de samenhang tussen bedrijfsprocessen, IT-infrastructuren en communicatie als geen ander. Zij combineren kennis van de markt met technische know-how en zetten dit in bij de inrichting en optimalisatie van de informatie- en infrastructuurhuishouding.

Yourizon heeft ervaren project- en programmamanagers die wij uiteraard standaard inzetten op onze eigen projecten. Deze kunnen echter ook op projectbasis door uw organisatie ingehuurd kunnen worden. Ons transitieteam neemt graag de leiding om de huidige omgeving inzichtelijk te maken en up-to-date te brengen. Die bestaande omgeving zetten we vervolgens in goed overleg over naar de nieuwe situatie aan de hand van een overzichtelijk projectplan / stappenplan waarbij we natuurlijk altijd rekening houden met een roll-back scenario als er onverhoopt toch iets mis gaat. Zo komt u uiteindelijk onder onze ervaren begeleiding altijd zonder zorgen in de nieuwe situatie.

Wij als spin in het web en u als coach aan de kant.

Neem vrijblijvend contact op!