Audiovisueel

Op het gehoor en oog werkend!

Audiovisuele middelen worden al steeds breder toegepast. Ze spelen vaak een actieve rol als het gaat om nieuwe manieren van werken en communiceren. Met behulp van audiovisuele middelen heeft u namelijk de gelegenheid om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen, aan uw klanten, gasten en / of medewerkers.
 
De professionele markt wordt gekenmerkt door zeer snelle technologische ontwikkelingen. Er zijn veel audiovisuele oplossingen en Yourizon is specialist op dit gebied en kan u hiermee helpen. Of het nu gaat om interactieve beeldschermen, videoconferencing, digital signage (narrowcasting), AV besturing (domotica) en/of Hotel TV, wij bieden u de juiste audiovisuele oplossing.
 
Bij het selecteren van uw audiovisuele middelen kijken wij naar de behoeften, werkwijzen en toekomstplannen van uw organisatie. Wij denken dus niet alleen in technieken, maar verdiepen ons ook in uw organisatie, organisatieplannen en werkstromen. Op basis daarvan maken we een adviesplan voor uw specifieke situatie. Daarnaast kunnen wij de realisatie voor u uit handen nemen en de audiovisuele oplossingen onderhouden en indien gewenst beheren.
Neem vrijblijvend contact op!
Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Touchscreen - Interactieve beeldschermen

Touchscreen - Interactieve beeldschermen

Voor de educatieve als voor de zakelijke markt

Hotel TV

Hotel TV

Voor zowel de health als hospitality markt