Communicatie

Communicatie

Het nieuwe communiceren

De wereld om ons heen veranderd snel, uw organisatie moet daar altijd aansluiting mee houden. Wie stilstaat raakt achterop. Communicatie is essentieel voor uw dienstverlening en processen. Uw klanten moeten u snel en gemakkelijk kunnen vinden, en medewerkers moeten onderling goed kunnen samenwerken, zowel op kantoor als onderweg.

Mogelijkheden voor communicatie worden steeds uitgebreider: bezoek, post en fax worden steeds minder toegepast, en telefoon is al lang niet meer de enige mogelijkheid om te communiceren.

Smartphones, E-mail, videoconferencing en collaboration-tools als MS Teams, Cisco Webex en Skype samen met App’s zoals Whatsapp, Facebook en Twitter hebben traditionele methoden overgenomen.

Yourizon helpt u met het bepalen welke diensten en producten voor ùw organisatie het beste toe te passen zijn en kan tevens zorgen dragen voor de implementatie, beveiliging en integratie. Je ziet in het oerwoud van mogelijkheden immers al snel door de bomen het bos niet meer, en in de huidige tijd is overzicht en snelheid ook voor u als organisatie belangrijk om voorop te raken èn te blijven.

Naast alle bekende voorbeelden is Yourizon ook specialist in communicatie met betrekking tot alarmering, hierbij kunt u denken aan beveiliging van mensen bij bijvoorbeeld brand of zorg waar niet alleen met moderne technieken moet worden gewerkt, maar waar ook aan certificering en normering moet worden voldaan.

Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Neem vrijblijvend contact op!
Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.

Draadloze telefonie

Draadloze telefonie

Alle voordelen van DECT en gebruik van laatste communicatietechnieken als VoWLAN.

Intercom

Intercom

Van eenvoudig tot uitgebreid, standaard of juist design, en indien gewenst volledig geintegreerd.

Unified Communications

Unified Communications

Altijd en overal samenwerken en communiceren met behulp van Unified Communications telefonie.

Your Phonebook

Your Phonebook

Your Phonebook is dé applicatie waarbij gecommuniceerd wordt vanuit één centraal punt en gesynchroniseerd wordt naar alle communicatiesystemen binnen uw organisatie.

Cloud telefonie

Cloud telefonie

Altijd en overal optimaal bereikbaar. Flexibel, schaalbaar en op maat.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Abonnementen, aanvullende toestellen en tablets, of volledige ontzorging.