Lees wat onze klanten en partners over ons te vertellen hebben!

Referenties

Onze referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Bent u benieuwd wat onze klanten en partners over ons zeggen? En wat hun ervaring met Yourizon is? Bekijk dan hieronder onze referenties:

Octant

 

“Met een touch display maakt de docent van een gewone les een interactieve belevenis waarbij snel kan worden geschakeld tussen educatieve programma’s, (school) TV en internet, waarmee de aandacht van de leerling blijft houden”, 

 

Reinoud de Vries - Bestuurder Octant

Ascom

 

“wij zijn verheugd dat Yourizon heeft gekozen voor het Ascom Healthcare Platform. Vanuit ons geloof in specialisatie werken wij hard aan een ecosysteem van partijen waarmee we zorgverleners – altijd en overal- willen verbinden met de voor hen zo belangrijke kritische informatie”

 

Olaf Hendriks - Algemeen Directeur Ascom B.V.

De Bouwvereniging

 

"Yourizon heeft zich bewezen als meedenkende en pro-actieve partij. Naast het leveren van de hals zenders, hebben zij ook de zorg professionals en de cliënten getraind in het gebruik van het nieuwe zorgalarmeringssysteem. Een partij die met je meedenkt. Dat is erg prettig"

Jaring Plas - Locatiemanager De Bouwvereniging

Open Care Connect

“Door het aangaan van een overeenkomst met Yourizon breiden we het Open Care Connect ecosysteem uit met een gedreven partner die beschikt over de juiste kennis en ervaring in onze veranderende markt en die diep verweven is met de Ascom organisatie. We hebben hiermee nog grotere mogelijkheden om al onze eindgebruikers (zorgorganisaties) maximaal te ondersteunen bij de digitale transformatie die volop gaande is in de zorgmarkt in Europa, ongeacht hun huidige systemen.

 

Martijn Schuurmans - Eurocom Group