Over Yourizon

Yourizon

Dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen en diensten

Yourizon is dé onafhankelijk aanbieder op het gebied van kritische alarmering binnen de Care, Cure en Industrie en is daarnaast marktleider binnen de Cure. Yourizon is een dynamisch bedrijf met een no-nonsense aanpak, kijken over grenzen heen, hebben passie voor ons vak en lol in wat we doen. Er werken 28 expert medewerkers vanuit Hoevelaken, allen met tenminste 15 jaar werkervaring binnen ons vakgebied.

- ‘Connecting Your Business’.

Neem vrijblijvend contact op!

Kernwaarden

  • Creatief: out-of-the-box denken. Niet laten vangen door bestaande kaders, maar ook daarbuiten naar oplossingen zoeken. De juiste producten, door ons gecombineerd, tot ùw totaaloplossing.
  • Daadkrachtig: doe wat je zegt en zeg wat je doet. Afspraken nakomen en tijdslijnen respecteren.
  • Passie: een fijne werkomgeving, mooie oplossingen, tevreden klanten en in het bijzonder innovatieve techniek.
  • Efficiënt: eerst goed voorbereiden, om zo efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren. Doordat wij eerst grondig testen en stagen in ons lab alvorens een oplossing uit te rollen bij ù als klant voorkomen we overlast. Kortom een geruisloze implementatie.
  • Zorgvuldigheid: werken in een omgeving waar zorgvuldigheid en integriteit geëist worden. Zo gaan we ook met elkaar om. Eerst nadenken dan doen.
  • Samenwerken: voor elkaar klaar staan, wanneer dan ook. Wij geloven dat de kracht van samenwerken wint van dingen alleen doen. Niet concurreren, maar samenwerken.
Horizon visie

Onze missie

De professionals achter Yourizon werken vanuit partnerships met sterke merken die vooroplopen in ontwikkeling en zich net als wij in de markt onderscheiden.

Hierdoor ontstaan kwalitatieve en kennisgedreven IT oplossingen, om zo ù als klant te ontzorgen en een duurzaam betrouwbare partner te zijn.

Visie2

Onze visie - “Your Horizon”

Vandaag het beste, maar morgen nòg beter. Niet zomaar een statement maar onze visie op de horizon in een veelzijdig ICT landschap. Alle medewerkers van Yourizon hebben een constante behoefte naar kennis en kwaliteit. Yourizon levert betrouwbaarheid, integratie en innovatie. Wij delen informatie, helpen elkaar en gaan geen uitdaging uit de weg.

Wel altijd samen met ù, en wij als spin in het web. Open dialoog leidt tot de beste persoonlijke prestaties, daarmee ontvangt u uiteindelijk het hoogst haalbare resultaat.

Transformation5

Wat we doen: Participatie in de digitale transformatie

De digitalisering van onze samenleving is een feit. In de hele wereld staan we aan de vooravond, of zitten we al midden in de transformatie naar een ‘digital business’.  Stilstand is achteruitgang, maar welke keuze is de beste? Het concurrentieveld is complex, de drang naar innovatie groot.
 
Kostenbeheersing, flexibiliteit en veiligheid staan in wisselende volgorde op de agenda van het bestuur – naast onderwerpen als ‘klanttevredenheid’, ‘beheersbaarheid’, ‘Integratie’, ‘Cloud’. Hoe dan ook: de kwaliteit en schaalbaarheid van de ICT is essentieel voor vrijwel iedere organisatie. Verminderde beschikbaarheid is een directe bedreiging, veiligheid en toekomstbestendigheid zijn een noodzaak.
data-brain-e1448373467709

Investeren in de kennis: gedreven specialisten

Stilstand is achteruitgang, meelopen met de massa kan iedereen. Bij Yourizon zijn we ervan overtuigd dat deze context vraagt om de slimst mogelijke investeringen in het ICT landschap. Niet alleen de juiste productkeuze voor onze oplossingen is van belang, wij investeren continue in de ontwikkeling van onze mensen.

Als ervaren ICT specialist weten wij bij Yourizon als geen ander dat u als klant grote waarde hecht aan de kennis en kunde van onze gedreven specialisten, u wilt er op kunnen vertrouwen dat zij met hun expertise ùw bedrijfsdoelstellingen doelgericht vertalen naar innovatieve ICT totaaloplossingen.

9-key-pillars-of-medical-tourism - 2

Diepgaande kennis van marktsectoren

Met onze consultants en engineers helpen wij organisaties effectief te reageren op hun uitdagingen, en daardoor hun bedrijfsdoelstellingen binnen bereik te brengen. Wij focussen op een aantal (verticale) marktsectoren waarvan we bovengemiddelde kennis hebben, zodat we proactief in kunnen spelen op de specifieke uitdagingen waarvoor u zich gesteld ziet staan.
 
Dit beteffen de zorg, educatie en hospitality sectoren.
Yourizon Cloud on premise

Cloud, uw eigen datacenter, of ‘hybride’

Organisaties in onze marktsectoren adviseren wij over infrastructurele oplossingen en de toepassing van geavanceerde technologieën. Yourizon adviseert, ontwerpt, implementeert en beheert.
 
Yourizon heeft een breed totaalportfolio met producten en diensten in de cloud, uw eigen datacenter of in ‘hybride’ vorm. Producten die van fundamenteel belang zijn voor de continuïteit en ontwikkeling van onze klanten. Voor meerdere sectoren hebben wij geïntegreerde cloud-concepten ontwikkeld die in de praktijk toegepast worden. Door onze open communicatie, aandacht voor u als klant en met de daarbij behorende ideale combinatie van producten en diensten ontstaat een klantgerichte en hoogwaardige dienstverlening.
 
Wij zijn gedreven om onze klanten te ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen.
accredited-yaacomm-custom -2

Uitsluitend de hoogst aangeschreven leveranciers

Operational excellence staat altijd voorop: het leveren van de hoogste kwaliteit is ons niet aflatend doel. Yourizon kiest haar leveranciers met zorg, wij selecteren en werken uitsluitend met partners die als beste staan aangeschreven in onze industrie. Yourizon gaat daar langlopende partnerships mee aan. Het zijn stuk voor stuk leveranciers die toonaangevend zijn in de markt en een stempel drukken op de digitale transformatie.
Graduate

De hoogste certificeringen voor de hoogste kwaliteit

De kwaliteit waar wij zoveel waarde aan hechten, staat of valt met de expertise van de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. We zijn er trots op onder andere de enige Ascom TeleCARE / Unite partner in de BeNeLux te zijn. Tevens ook Cisco premier partner, en specialist op Cisco Meraki. Het hoge kennisniveau van onze medewerkers is kenmerkend voor onze organisatie.
Over ons klanttevredenheid

Maximale klanttevredenheid

We zijn een compacte en wendbare organisatie. De communicatie is open en transparant, de lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat en de besluitvaardigheid is groot. Bovendien is Yourizon zelfstandig en dus onafhankelijk. De klant staat voorop, wij kunnen snel en concreet inspelen op uw behoeften.
 
Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een langdurige samenwerking met een aantal zeer tevreden klanten die de basis vormen van ons succes.