Werken bij

Kom jij ook bij ons werken?

Bij Yourizon vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Wij geven onze medewerkers daarom alle ruimte zich verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. De werk- en privé balans vinden wij belangrijk. Bij ons gaan vrijheid en verantwoordelijkheid dan ook hand in hand. Samen kennis op doen, inspireren en ontwikkelen is daarbij een belangrijk deel van onze visie.

Yourizon is ambitieus en stimuleert ondernemerschap. We zijn aanpakkers en doeners. De organisatie groeit snel en de collega’s groeien hierin mee.

Als werkgever neemt Yourizon haar rol serieus. We vinden het logisch dat je alle middelen tot je beschikking krijgt die je nodig hebt, denk hierbij aan een dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een flexibele auto regeling.

Stage

Naast medewerkers, waar wij altijd naar op zoek zijn, is er elk half jaar plek voor ICT-stagiaires. Yourizon wil zich maatschappelijk inzetten om studenten een kans te geven zich op de werkvloer te kunnen ontwikkelen tot een Young Professional. Wij helpen graag studenten met een uitdagende en leerzame stage opdracht. Regelmatig komt het voor dat een stagiaire zo goed bevalt dat wij deze een contract aanbieden.

 
Interesse? Neem contact met ons op.

Waarom bij Yourizon werken

  • Open en informeel
  • Korte lijnen
  • Uitdagende projecten
  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontwikkeling
  • Flexibele werktijden
  • Collegialiteit en waardering
Ferdy_leeg

Ferdy vertelt...

Yourizon is een dynamisch, groeiend bedrijf met een informele cultuur. Er wordt open naar elkaar gecommuniceerd. Samen zorgen we voor tevreden klanten en bij Yourizon heb ik nooit het idee dat ik ergens alleen voor sta.

Yourizon geeft mij het gevoel gewaardeerd te zijn. Dit komt terug in goede arbeidsvoorwaarden, maar ook in de vrijheid die Yourizon geeft bij de invulling van mijn werkzaamheden. Daarnaast past de sfeer binnen Yourizon ook goed bij mij. We zijn een dynamisch bedrijf met een professionele instelling en de medewerkers staan in direct contact met het management”.

Wij ontwikkelen ons in hoog tempo om innovatieve ICT oplossingen te adviseren voor de zorg of bedrijven te adviseren over hun communicatie strategie. Dit doen we met elkaar. De professionaliteit en kwaliteit die wij nastreven zijn niet te bereiken zonder het enthousiasme en de gedrevenheid van onze medewerkers. Mijn inbreng wordt hierin verwacht en gewaardeerd. Ieder kwartaal houden wij dan ook een medewerkers bijeenkomst waarin we nieuwe ontwikkelingen doornemen die passen bij onze dienstverlening en waar wij onze stem kunnen laten gelden.

_DSF3418

Ook enthousiast geworden?

Ben jij net als Ferdy enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Klik dan snel op de link hieronder, en misschien zien we je binnekort tijdens een sollicitatiegesprek!