Werken bij

Kom jij ook bij ons werken?

Bij Yourizon vinden wij het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen. Wij geven onze medewerkers daarom alle ruimte zich verder te ontwikkelen, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. De werk- en privé balans vinden wij belangrijk. Bij ons gaan vrijheid en verantwoordelijkheid dan ook hand in hand. Samen kennis op doen, inspireren en ontwikkelen is daarbij een belangrijk deel van onze visie.

Yourizon is ambitieus en stimuleert ondernemerschap. We zijn aanpakkers en doeners. De organisatie groeit snel en de collega’s groeien hierin mee.

Als werkgever neemt Yourizon haar rol serieus. We vinden het logisch dat je alle middelen tot je beschikking krijgt die je nodig hebt, denk hierbij aan een dubbel scherm op je werkplek, mobiele telefoon en een flexibele auto regeling.

Stage

Naast medewerkers, waar wij altijd naar op zoek zijn, is er elk half jaar plek voor ICT-stagiaires. Yourizon wil zich maatschappelijk inzetten om studenten een kans te geven zich op de werkvloer te kunnen ontwikkelen tot een Young Professional. Wij helpen graag studenten met een uitdagende en leerzame stage opdracht. Regelmatig komt het voor dat een stagiaire zo goed bevalt dat wij deze een contract aanbieden.

 
Interesse? Neem contact met ons op.

Waarom bij Yourizon werken

  • Open en informeel
  • Korte lijnen
  • Uitdagende projecten
  • Opleidingsmogelijkheden en ruimte voor zelfontwikkeling
  • Flexibele werktijden
  • Collegialiteit en waardering
Koerttp

Koert vertelt...

Yourizon is een dynamisch bedrijf met een informele cultuur; de medewerkers en het Management Team zijn nauw met elkaar betrokken. Als medewerker zie ik het onderlinge vertrouwen terug in de vrijheid waarin ik mijn werkzaamheden kan uitvoeren. Er wordt open naar elkaar gecommuniceerd en we werken gezamenlijk aan hetzelfde doel.
 
We werken met mooie innovatieve ICT oplossingen en proberen onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en tevreden te houden. Hiervoor is het belangrijk dat we ons als bedrijf in hoog tempo ontwikkelen en deze uitdagingen zijn interessant en leuk. Ook op persoonlijk en professioneel vlak krijg ik voldoende mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en te groeien, een win – win situatie dus.

_DSF3418

Ook enthousiast geworden?

Ben jij net als Koert enthousiast geworden om bij ons te komen werken? Klik dan snel op de link hieronder, en misschien zien we je binnekort tijdens een sollicitatiegesprek!