Implementatie & transitie

Implementatie & transitie

Implementatie & transitie

Gedegen aanpak en resultaatgedreven

Dagelijks worden organisaties voor nieuwe uitdagingen gesteld op het gebied van het verhogen van de dienstverlening en wordt er gestreefd naar een doelmatige en efficiënte bedrijfsvoering. In de praktijk blijkt dat veel ICT-implementatieprojecten geheel of gedeeltelijk mislukken. De redenen hiervoor lopen uiteen, maar het gevolg is wel dat de beloofde waarden voor hogere productiviteit, snellere processen, kostenreductie en betere service vaak niet worden gerealiseerd.

Heeft u nieuwe IT-middelen aangeschaft of wenst u deze aan te schaffen en zoekt u een partij die u kan helpen met design, configuratie en implementatie? Dan kunnen de specialisten van Yourizon hiervoor geïntegreerd worden in uw eigen projectteam om te ondersteunen met de implementatie.

Maar ook als u staat voor een transitie kunnen wij uw organisatie ontzorgen. Met een ervaren transitieteam en door goede voorbereiding, waarin we hoofdzaken van bijzaken in het project onderscheiden, zorgt Yourizon met een gedegen aanpak voor uw transitie van de oude naar de nieuwe situatie. Zonder dat dit een hoofdpijndossier wordt. Immers voorbeelden van mislukte ICT-implementatieprojecten zijn er al genoeg, en die laat u voor wat betreft uw eigen organisatie toch ook graag aan u voorbijgaan?

Neem vrijblijvend contact op!