Zorg

Expert in integratie van zorgdomotica

De zorg is een dynamische en onzekere markt, waar veel ontwikkelingen in plaats vindt. Zo wordt er bijvoorbeeld van de zorg verwacht dat de kwaliteit om hoog gaat en de kosten omlaag, moeten de zorginstellingen meer flexibiliteit bieden en sneller kunnen werken en ga zo maar door. Deze ontwikkelingen en aanpassingen in de werkprocessen vragen veel energie van medewerkers en om dit kunnen bewerkstelligen. Wij kunnen u hierin helpen en u in deze processen ontzorgen.

Yourizon is expert als het gaat om de zorg en de processen in deze sector. Wij weten als geen ander dat o.a. persoonlijke aandacht en veiligheid voor zowel patiënt, cliënt als medewerker voorop staat. Door de bezuinigingen en inkrimpen van medewerkers in de zorg is het soms moeilijk om de werkprocessen soepel te laten verlopen. Yourizon kan u hierbij helpen! Wij kunnen voor uw organisatie op maat gemaakte oplossingen bieden, met de juiste technieken en innovatieve producten die bijvoorbeeld het werkproces kunnen versnellen en de veiligheid van cliënten, patiënten en werknemers te bevorderen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van domotica in de zorgsector? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact op!

6 redenen om voor Yourizon te kiezen.

  • Kennis van de zorgprocessen
  • Onhafhankelijke aanbieder van zorgdomotica
  • Kennis van de markt, regelingen en subsidies
  • Snel, flexibel en betrouwbaar
  • Expert in integratie van bestaande en nieuwe toepassingen
  • Totaal leverancier, voor u één contactpersoon
O6XOF60

Zorgdomotica

 

De zorgsector kan hedendaags omschreven worden als dynamisch en tevens ook onzeker. Hierbij zijn ook een aantal ontwikkelingen zichtbaar. Dit betreft de toenemende vergrijzing, waardoor meer mensen zorg nodig hebben en waarbij er minder middelen komen om deze zorg te bieden. Tevens wordt verwacht dat de kwaliteit van de zorg omhoog gaat en dat de kosten hierbij omlaag zullen moeten.

Wij van Yourizon kunnen uw zorgorganisatie helpen om mee te gaan met deze ontwikkelingen en u helpen bij het maken en toepassen van de juiste innovatieve oplossingen, zoals die van zorgdomotica.

Toegangscontrole

Toegangscontrole

 

Sleutels en sleutelplannen zijn vertrouwd en bekend maar er zijn een aantal situaties te bedenken waar een toegangscontrolesysteem grote voordelen biedt. Als er veel wisselingen zijn van medewerkers, cliënten of patiënten, dan wordt uitwisselen van sleutels al snel lastig en kostbaar. Elektronische tags kunnen op afstand worden vrijgegeven en geblokkeerd.

Ook zijn er diverse mogelijkheden om een toegangscontrolesysteem te koppelen aan het zorgsysteem of domotica. Waardoor alleen na een zorgalarm de privé voordeur van een bewoner kan worden geopend door een zorgmedewerker, om zo maar een voorbeeld te noemen.

_DSF3096

Beheer & Onderhoud

 

Voor een goede werking van de systemen in uw organisatie is het van belang om goede afspraken te maken over het onderhoud. Welke responsetijd verwacht u? Welke gegarandeerde reparatietijd verwacht u? Sluit u de overeenkomst af voor kantooruren of voor 24 uur per dag, 7 dagen per week?

Yourizon kan met haar ervaring en expertise dit op een uitstekende manier voor uw organisatie invullen, ook als u een volledig regiecontract wenst af te sluiten.