Trainingen

Trainingen

Trainingen

Toepassingen doelgericht gebruiken

Bij een implementatietraject voor een nieuwe dienst of toepassing is goede instructie van de medewerkers die er mee dienen te gaan werken onontbeerlijk. Dat begint al bij de start van een project, immers als een nieuwe omgeving niet wordt gedragen is de kans op een succesvol einde van het project aanzienlijk kleiner.

Yourizon kan voor alle aspecten van training en instructie maatwerk verschaffen. Indien gewenst zelfs op internationaal niveau in een meertalige training. Afhankelijk van de nieuwe omgeving en welke doelgroep het betreft weten we dat sommige aanpakken effectiever zijn dan de andere. Van eenvoudige instructiematerialen samenstellen tot het opzetten van een volledige E-learning omgeving of het maken van instructievideo’s, Yourizon kan voorzien in een doelgerichte instructie op maat, afgestemd op uw behoeften.

Een training vindt in de ogen van Yourizon per definitie niet plaats aan het einde van een project:
De start wordt al gemaakt tijdens de voorbereidingen met het opstellen van workflow processen, of voor bijvoorbeeld ziekenhuisorganisaties door de inzet van een klinisch consultant.

Benieuwd naar wat Yourizon op gebied van training en instructie voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder en zoeken naar de beste mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact op!
Klinisch Consultant

Trainingen in de zorg

De klinisch consultant spreekt de taal van de zorg en is voldoende onderlegt om dit in begrijpelijke taal over te dragen aan de IT-medewerkers, waardoor de klinisch consultant de verbindende schakel vormt. Hierdoor sluit de techniek naadloos aan op wat uw medewerkers nodig hebben. Elkaar begrijpen is immers de basis van succes. De klinisch consultant draagt tevens zorg voor draagvlak en heeft een grote rol in de training van de medewerkers.

Eenzelfde rol als de klinisch consultant vervult binnen de cure omgeving vervult onze domotica-coach deze voor trajecten binnen de care. Want elkaar begrijpen blijft de basis. De domotica coach begeleidt uw organisatie indien gewenst al vanaf het begin van het implementatietraject, hij/zij helpt met begrijpen en gebruiken van alle zorgdomotica toepassingen en ondersteunt met het samenstellen van instructiematerialen. Vanzelfsprekend in begrijpelijke taal, het gaat in de zorg immers over functionaliteit en niet over techniek.