Diensten

Diensten

Diensten

Yourizon biedt een breed scala aan diensten en oplossingen voor verschillende ICT gerelateerde vraagstukken. Door de combinatie van de I, C en T focussen wij ons niet op slechts één gebied, door deze combinatie zijn wij de enige échte system integrator in Nederland voor de zakelijke markt. Ons specialisme zit met name in de Zorg-, Educatie- en Hospitalitysector en de zakelijke dienstverlening.

De meeste van onze producten en diensten zijn op elke sector die wij bedienen van toepassing, danwel toegespitst op de betreffende branche of sector. Om er zeker van te zijn dat we gezamenlijk de juiste behoefte in kaart brengen en hierbij de middelen kiezen die bij uw vraagstuk en uw organisatie passen, doen wij eerst een uitgebreide scan, de Yourscan! Door het uitvoeren van deze scan kunnen wij een voor u op maat gemaakt pakket samenstellen met hierin de juiste systemen, producten en/of diensten en oplossingen.

Yourizon werkt conform de laatste ISO-normeringen en verlangt dit ook van haar onderaannemers.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten binnen uw bedrijf of instelling? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op!