Clouddiensten

Clouddiensten

Cloud heeft tegenwoordig veel voordelen. Yourizon biedt een scala aan Cloud oplossingen waarmee de volledige ICT-keten vanuit de Cloud kan functioneren. Ingewikkelde migraties en upgrades behoren hiermee tot het verleden.

Mitel MiCloud is de Cloud telefonie oplossing van Yourizon. Je hebt de beschikking over een telefooncentrale waar je ook bent. Op kantoor, onderweg of thuis. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie te hebben staan kan je gebruik maken van alle functionaliteit van de meest uitgebreide centrales. En dat allemaal flexibel en schaalbaar. Je betaalt alleen voor de functionaliteit per gebruiker.

Ook de netwerk infrastructuur is veilig vanuit de Cloud te beheren. Met de Cisco Meraki netwerk infrastructuur, worden alle componenten gemonitord en gemanaged vanuit een centraal cloud platform. Updates kunnen automatisch worden verstuurd naar access points, switches en firewalls. Een tijdrovend test en implementatieproces is dan niet meer nodig.

Zelfs zorgdomotica kan vanuit de cloud worden aangestuurd en beheerd. Met CQ-Net live is het mogelijk om de zorgalarmering volledig vanuit de cloud te beheren.

Clouddiensten volgens Yourizon:

  • Betalen naar gebruik, niet naar bezit.
  • Flexibel. Per maand op- en afschalen.
  • Toekomstvast door altijd de nieuwste versie.
  • Geen ingewikkelde migraties meer.
  • Maand abonnement mogelijk.
icon-cloud-diensten