Yourscan

Yourscan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Met de Yourscan wordt voor u en uw organisatie een op maat gemaakte analyse uitgevoerd specifiek op uw wensen en behoeften. Aan de hand van deze uitgebreidde analyse brengt Yourizon voor u een advies uit met de mogelijkheden en kunnen wij u voorzien van een voorstel om invulling aan het advies te geven. 

Als System Integrator is het portfolio en de hoeveelheid aan mogelijkheden waarmee wij u kunnen helpen erg groot. Dit kan gaan van een dienstverlenings- en service overeenkomst, het verbeteren van uw netwerk of Wifi omgeving tot en met het aanleggen van een geheel nieuwe zorgalarmeringsomgeving. Maar ook een analyse van uw externe verbindingen, nieuwe leverancierskeuze en mogelijkheid tot kostenbesparing behoren tot onze mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij ook voorzien in een nieuwe uitbreiding van een verpleegoproepsysteem, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan GPS of dwaaldetectie.

Bovenstaande genoemde mogelijkheden zijn slechts een kleine selectie van de oplossingen en systemen waar Yourizon u mee kan helpen. Wilt u graag direct u wensen en behoeften met ons bespreken en heeft u geen Yourscan nodig, laat dit dan gerust weten.

Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan onderstaande gegevens in en geef aan waarmee wij u en uw organisatie kunnen helpen, zodat wij een passende Yourscan voor u kunnen afstemmen.

 

Vraag direct aan!