Slimme oplossingen, diensten en producten

Oplossingen

Een hoge mate van kwaliteit

Waar staan wij voor, onze unieke aanpak

Yourizon biedt een breed scala aan producten, diensten en oplossingen voor verschillende ICT gerelateerde vraagstukken. Door de combinatie van de I, C en T focussen wij ons niet op slechts één gebied, door deze combinatie zijn wij de enige échte system integrator in Nederland voor de zakelijke markt. Ons specialisme zit met name in de Zorg-, Educatie- en Hospitalitysector en de zakelijke dienstverlening.

De meeste van onze producten en diensten zijn op elke sector die wij bedienen van toepassing, danwel toegespitst op de betreffende branche of sector. Om er zeker van te zijn dat we gezamenlijk de juiste behoefte in kaart brengen en hierbij de middelen kiezen die bij uw vraagstuk en uw organisatie passen, doen wij eerst een uitgebreide scan, de Yourscan! Door het uitvoeren van deze scan kunnen wij een voor u op maat gemaakt pakket samenstellen met hierin de juiste systemen, producten en/of diensten en oplossingen.

Yourizon werkt conform de laatste ISO-normeringen en verlangt dit ook van haar onderaannemers. 

Alle producten die wij leveren borgen wij met een kwaliteitscheck, waarbij de apparatuur een zogenaamde DOA (Dead On Arrival) test ondergaat en wordt bij Yourizon volledig pre-geconfigureerd en getest. Dit voorkomt verrassingen bij u als klant, en leveren wij u gegarandeerd kwaliteitsproducten.

Wilt u meer weten over onze producten en diensten binnen uw bedrijf of instelling? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op!
Webex Teams devices

Communicatie

Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder en zoeken naar de beste mogelijkheden!

DC

Enterprise Networking

De infrastructuur van uw bedrijf is de 'backbone' van de organisatie. Hoge eisen aan de kwaliteit van het netwerk.
 

O6XOF60

Zorgdomotica

Innovatieve en betrouwbare zorgoplossingen. Yourizon kan u helpen bij de keuze en toepassing van technologische middelen.