Yourizon is expert in de educatie- en zorgsector

Sector

Wij excelleren in de educatie- en zorgsector

De zorg en educatie zijn dynamische en onzekere markten, waar veel ontwikkelingen in plaats vindt. Zo wordt er bijvoorbeeld verwacht dat de kwaliteit om hoog gaat en de kosten omlaag, moeten de instellingen meer flexibiliteit bieden en sneller kunnen werken en ga zo maar door. Deze ontwikkelingen en aanpassingen in de werkprocessen vragen veel tijd en energie van medewerkers om dit kunnen bewerkstelligen. Wij kunnen u hierin helpen en u in deze processen ontzorgen.

Yourizon is expert als het gaat om educatie en zorg en de processen in deze sectoren. Wij weten als geen ander dat o.a. persoonlijke aandacht en veiligheid voor zowel patiënt, cliënt en scholier als medewerker en leerkracht voorop staat. Door de bezuinigingen en inkrimpen van medewerkers in deze branches is het soms moeilijk om de werkprocessen soepel te laten verlopen. Yourizon kan u hierbij helpen! Wij kunnen voor uw organisatie op maat gemaakte oplossingen bieden, met de juiste technieken en innovatieve producten die bijvoorbeeld het werkproces kunnen versnellen en de veiligheid van cliënten, patiënten, scholieren en werknemers te waarborgen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Yourizon voor uw bedrijf heeft? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact op!
O6XOF60

Zorgdomotica

De zorgsector kan hedendaags omschreven worden als dynamisch en tevens ook onzeker. Hierbij zijn ook een aantal ontwikkelingen zichtbaar. Dit betreft de toenemende vergrijzing, waardoor meer mensen zorg nodig hebben en waarbij er minder middelen komen om deze zorg te bieden. Tevens wordt verwacht dat de kwaliteit van de zorg omhoog gaat en dat de kosten hierbij omlaag zullen moeten.

Wij van Yourizon kunnen uw zorgorganisatie helpen om mee te gaan met deze ontwikkelingen en u helpen bij het maken en toepassen van de juiste innovatieve oplossingen, zoals die van zorgdomotica.

_DSF3221

Networking

De infrastructuur van uw bedrijf is de ‘backbone’ van de organisatie. Daarom stellen wij, net als u, hoge eisen aan de kwaliteit van het netwerk. Het is essentieel dat de infrastructuur van uw netwerk slim ingericht is.

Yourizon weet als geen ander hoe dat gerealiseerd kan worden. Wij kennen de markt, zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen daar vervolgens ook op in spelen.

_DSF3377

Communicatieoplossing

Goede communicatie mogelijkheden binnen uw bedrijf is van groot belang. Zo is het belangrijk om op een snelle en effectieve manier met elkaar te communiceren binnen uw organisatie. Meerdere systemen dienen optimaal met elkaar samen te werken.

De communicatieoplossing die wij bieden zorgt voor optimale ondersteuning in deze processen. Met onze kennis kunnen wij er voor zorgen dat de systemen binnen uw organisatie optimaal met elkaar met elkaar connecten en communiceren.