Yourizon wie?

Yourizon wie?

Yourizon wie?

Dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen en diensten

"Yourizon is dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen en diensten. Yourizon is één van de weinige partijen die (zorg-)Domotica, Communicatie technologie en Netwerk infrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert."

Hartstikke leuk, maar dat zegt nog vrij weinig. Dat snappen wij. Wij lossen problemen op binnen telefonie, zorgdomotica, netwerk infrastructuur en audiovisuele middelen. En deze zijn erg divers. Dat willen wij niet generaliseren.

Wel kunnen wij zeggen dat door onze unieke combinatie van integratie tussen alle platformen, onze klanten één aanspreekpunt hebben. Hierdoor wordt zij de coach aan de kant en niet de duizendpoot in het proces. Wij ontzorgen en zorgen er voor dat de klant krijgt wat hij wilt. Regelmatig krijgen wij dit ook terug als we evalueren met de klant.
Wil jij meer weten over Yourizon en haar activiteiten? Volg onze pagina op LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/yourizon/

Heb jij een ICT vraagstuk en ben je benieuwd of Yourizon jou kan ontzorgen? Bel dan direct +31 (0)88 03 07 900 of stuur een mailtje naar [email protected] zodat wij contact kunnen opnemen.

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.