Verpleegoproep systeem - VVT

Veiligheid in de zorg

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg. Snelle alarmering zonder valse alarmen. Betrouwbaarheid, gemak, open standaarden en flexibiliteit zijn hierbij van groot belang.

Yourizon is specialist en weet waar het om draait. Waar een verpleegoproepsysteem voorheen alleen bestond uit een drukknop, halszender en een valdetector is tegenwoordig zorgdomotica een veel genoemde wens. Een brede noemer met veel leveranciers die allemaal een eigen sterk punt hebben maar zelden vanuit één systeem een totaaloplossing bieden.

Ook is het belangrijk welke situatie het betreft: gaat het om thuiszorg, ouderenzorg, verpleeghuis of ziekenhuis. Iedere organisatie en categorie cliënten of patiënten vraagt om zijn eigen specifieke basisoplossing van waaruit verder ontworpen dient te worden.

Yourizon heeft diverse merken verpleegoproepsystemen in haar portfolio en kan deze in eigen beheer ontwerpen, implementeren en onderhouden. Als de gewenste oplossing daarom vraagt, met meerdere merken binnen één systeem.

Neem vrijblijvend contact op!
Verpleegoproep systeem

Ascom teleCARE IP

Altijd aanwezig, altijd actief, altijd veilig

Met Ascom teleCARE IP oplossingen voor ouderenzorg kunnen zorgverleners de veiligheid van bewoners op een discrete manier bewaken, terwijl de bewoners genieten van een actieve levensstijl. Binnen en op het terrein van de instelling helpt dit schaalbare, flexibele systeem alle typen zorgorganisaties, ongeacht hun omvang, om optimale zorg te verlenen en te waarborgen dat bewoners hun waardigheid en vrijheid kunnen behouden.

Met functionaliteit zoals directe communicatie tussen bewoners en zorgverleners, discrete draadloze bewaking met nauwkeurige en betrouwbare locatiebepalingstechnologie--ondersteund door betrouwbare communicatieapparatuur--voorziet teleCARE IP in de reële, realtime behoeften van moderne instellingen voor ouderenzorg.

Met het verpleegroepsysteem in een ziekenhuis kan een patiënt een verpleegkundige oproepen als de hulp nodig is. Van kamerunits tot afdelingsdisplays en lampsignalering in de gangen. De kleur van de lamp geeft de status en gebeurtenissen van de patiënt weer. Het systeem helpt verpleegkundigen om beter te prioriteren en beslissingen te nemen.

Eurocom VOS2

Eurocom Verpleegoproep systeem

Een alarmmelding moet snel en betrouwbaar bij een hulpverlener terecht komen ongeacht waar deze zich bevindt. CQ-Net Server is een betrouwbare en flexibele oplossing om alarmmeldingen te versturen naar professionals.

Al decennia bestaat de rode knop op de muur om in geval van nood de verpleging te waarschuwen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie kan dit systeem moeiteloos integreren met andere communicatiesystemen en eenvoudig worden uitgebreid met een scala aan sensoren. Snel en eenvoudig te implementeren binnen elke opzet en voor ieder budget.

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze zorgdomotica oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.