Minder trauma's door toepassen stille IC

Stille IC

Minder trauma's door toepassen van een stille IC

Een IC kan niet werken zonder alarmering. Vandaag de dag maakt de meeste medische apparatuur nog een piepend geluid voor het bewaken van de patiënt. Om traumatische gevolgen voor patiënten te voorkomen is het belangrijk dat het rustig is op de IC, zodat de patiënten volledig kunnen werken aan hun herstel. Dit is echter vaak niet het geval en is er veel overlast van medische alarmen en piepjes. Uit onderzoek blijkt dat de helft van de herstelde patiënten een trauma oplopen. Dit komt onder andere door de alarmerende piepjes die ze constant horen.  
 
Een zo goed als stille IC is mogelijk! Er zijn verschillende oplossingen die met elkaar samenwerken om hiertoe te komen! Te denken valt aan een combinatie van medische appratuur, software en smart devices. Op een Smart device krijgt de medewerker direct de toegewezen alarmen met herkenbare geluiden van de medische apparatuur van de patiënt binnen. Zo heeft de medewerker de mogelijkheid om de alarminformatie en bijbehorende vitale waarden direct op afstand in te bekijken. Dit is onder andere mogelijk door gebruik te maken van medisch apparatuur die het toestaat om de piepjes op afstand uit te schakelen in combinatie met de juiste toewijzing en filtering. Door deze oplossingen kunnen we ervoor zorgen dat patiënten sneller herstellen en traumatische gevolgen tot een minimum worden beperkt. 
 
Yourizon adviseert, levert en begeleidt ook op het gebied een stille IC. Meer weten? Wij drinken graag een (digitaal) kopje koffie om het over jullie specifieke situatie of behoefte te hebben.
 
Telefoon: +31 (0)88 03 07 900 

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.