Regievoering en medische alarmering

Regievoering en medische alarmering

Medische alarmering kan steeds meer, maar wordt ook complexer. Losse medische apparaten worden opgenomen in medische systemen waardoor er steeds meer omgevingsfactoren zijn om rekening mee te houden. Daarnaast is de data die afkomstig is van deze medische systemen  belangrijker dan ooit voor de dagelijkse werkzaamheden en de afhankelijkheid ervan gaat de komende jaren alleen maar toe nemen. Veel M(IT) organisaties staan hierdoor voor een forse uitdaging, want hoe behoud je de grip en controle en zorg je bovenal dat het veilig is en blijft? 
 
Van beheer naar regie
Van oudsher is de (M)IT-beheerorganisatie belast met de uitvoering van de gemaakte afspraken. Het beheren van (M)IT diensten is echter wat anders als het beheersen ervan. Hard rennen om zoveel mogelijk incidenten op te lossen, servers te herstarten en gebruikers die ondanks alle inspanningen met lange wachttijden worden geconfronteerd. Uiteraard zeer onwenselijk in een hoog risico omgeving waar de veilige en goede werking het resultaat is van een keten aan diensten en dienstverlening van zowel interne- als externe partijen. Dit vraagt dan ook om een andere aanpak waarbij het voeren van een stevige regie een steeds belangrijkere factor is. Een rol waarin er een zeer duidelijke samenhang wordt aangebracht tussen zowel de interne activiteiten als de aansturing van externe leveranciers en waarbij je als regisseur en intermediair gaat functioneren met toegevoegde waarde op zowel strategisch, tactisch als het operationeel niveau.
 
Regiepartner
Als Yourizon zijn we nauw betrokken bij deze ontwikkeling en begeleiden we zorginstellingen bij alle aspecten van deze transformatie. Daarbij kijken we per situatie wat er nodig is, variërend van een enkel advies rondom de opzet en inrichting van een regieorganisatie, tot en met een rol als volledige regiepartner.  Daarbij verzorgen wij namens de instelling alle benodigde regiediensten rondom medische alarmering wat je zou kunnen zien als ‘medische alarmering als dienst’ . We werken daarvoor nauw samen met een groot aantal gebruikers, beheerders en leveranciers van medische apparatuur, alarmservers, PDMS en EPD op de markt.
 
Ook geïnteresseerd in de regiediensten van Yourizon? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak.
 

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Optimale bewaking van medische alarmen