Waarom Yourizon?

Waarom Yourizon?

Waarom Yourizon?

"Bij Yourizon doe ik werk wat ik leuk vind en krijg ik de vrijheid om mijn werk in te vullen op mijn eigen manier"

"Yourizon is een klein, groeiend bedrijf met een zeer informele cultuur. Er wordt open naar elkaar gecommuniceerd. Samen zorgen we voor tevreden klanten en bij Yourizon heb ik nooit het idee dat ik ergens alleen voor sta.

Yourizon geeft mij het gevoel gewaardeerd te zijn. Dit komt terug in goede arbeidsvoorwaarden, maar ook in de vrijheid die Yourizon geeft bij de invulling van mijn werkzaamheden. Daarnaast past de sfeer binnen Yourizon ook goed bij mij. We zijn een klein bedrijf met een professionele instelling en de medewerkers staan in direct contact met het management”.

Wij ontwikkelen ons in hoog tempo om innovatieve ICT oplossingen te adviseren voor de zorg of bedrijven te adviseren over hun communicatie strategie. Dit doen we met elkaar. De professionaliteit en kwaliteit die wij nastreven zijn niet te bereiken zonder het enthousiasme en de gedrevenheid van onze medewerkers. Jouw inbreng wordt hierin verwacht en gewaardeerd. Ieder kwartaal houden wij dan ook een medewerkers bijeenkomst waarin we nieuwe ontwikkelingen doornemen die passen bij onze dienstverlening en waar jij je stem kunt laten gelden.

Houd je van:
- informeel
- werken met korte lijnen
- betrokkenheid vanuit het management
- geen 9 tot 5 mentaliteit?

Uiteraard bieden wij een goed salaris. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn flexibel opgezet, zodat ze aan te passen zijn naar ieders wens. Je krijgt de beschikking over een budget, waarmee je zelf je eigen keuzes kan maken. Een auto van de zaak, telefoon en laptop hoort hier ook bij.

De wereld staat niet stil en jij dus ook niet. Jezelf ontwikkelen is vanzelfsprekend voor jou. En voor ons ook. Daarom hebben wij ook een opleidingsbudget beschikbaar. In goed overleg kun jij die opleiding doen die jij graag wilt.

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Ontspanning is net zo belangrijk als werk. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de bedrijfsuitjes hebben we bijvoorbeeld een racefiets op ons kantoor staan die je kunt gebruiken; spelen we tafelvoetbal in onze prachtige woonkamer; en je kunt ook een wandeling door het bos maken om inspiratie op te doen. We zitten per slot van rekening in een prachtige omgeving in Soesterberg, het kan allemaal!

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.