Cameratoezicht

Cameratoezicht

Veiligheid voor cliënt en zorgmedewerker

Veiligheid voor zowel cliënten als zorgmedewerkers is voor Yourizon belangrijk. Om deze veiligheid te waarborgen, kan een toepassing worden toegevoegd, in de vorm van cameratoezicht. Deze camera’s kunnen tevens voorzien zijn van slimme sensoren (afhankelijk van type) en kunnen meer dan alleen visueel toezicht houden op cliënten.

Slimme sensoren

Via de ingebouwde slimme sensoren en de ingebouwde nachtvisie in de camera’s, wordt de rust teruggebracht bij zowel cliënten als zorgmedewerkers. Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben tot gevolg dat er op dit moment al bepaalde typen camera’s beschikbaar zijn die als passief alarmsysteem kunnen functioneren.

Op basis van beeldanalyse registreert de camera een aantal situaties die aan de zorg gemeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld vallen, verlaat bed of kamer, te lang verblijf op toilet/badkamer. Deze camera’s beschikken ook over ingebouwde luidspreker en microfoon zodat spreek-/luisterverbinding en akoestische detectie ook gewoon mogelijk blijven.

De camera oplossing kan ook nog steeds in combinatie met verpleegoproepsystemen werken, zodat het primaire alarm uit het VOS komt, waarna de zorgverlener direct na het accepteren van het alarm met ogen en oren op afstand snel en effectief hulp kan verlenen.

Digitale nachtronde
Door middel van camera inzet met slimme software kan ook een deel van de nachtronde worden overgenomen. Loopafstanden worden weggenomen, bewonerskamers worden minder betreden en krijgen minder verstoring. Infrarood nachtzicht draagt daar ook aan bij. De tijd dat een zorgverlener kan “kijken” bij een bewoner, wordt verlengd, waardoor incidenten eerder en betrouwbaarder worden opgemerkt.

Totaaloplossing en integratie
Een camerasysteem met toegevoegde waarde voor de zorg staat zelfden op zichzelf en maakt vaak deel uit van een integratie met meerdere systemen zoals het verpleegoproepsysteem en draadloze handsets. Ook opleiding en begeleiding van medewerkers om cameratoezicht en domotica op een vertrouwde en effectieve manier te gebruiken heeft bij ons veel aandacht. Het zorgen voor een veilige omgeving voor zowel cliënten als zorgmedewerkers is ons doel. Yourizon is gespecialiseerd in cameratoezicht in de zorg en levert hierbij advies op maat en kwaliteitsproducten-en diensten, die voorzien in functionele behoeftes van cliënten en zorgmedewerkers.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van camaratoezicht binnen uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op!

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze zorgdomotica oplossingen

Locatiebepaling

Locatiebepaling

Een veilige omgeving voor zowel cliënten als zorgmedewerkers

Leefcirkels

Leefcirkels

Gecontroleerde en maximale vrijheid voor uw cliënten

Middleware platform

Middleware platform

De verbindende factor in alarmering

Smart sensoring

Smart sensoring

Door Slimme sensoren kunt u efficiënter en slimmer werken

Dwaaldetectie

Dwaaldetectie

Bijdragen aan de levenskwaliteit van de cliënt, is topprioriteit van Yourizon.

Persoonsalarmering

Persoonsalarmering

Veiligheid voor medewerkers en cliënten.

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Optimale bewaking van medische alarmen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.