Hotel TV

Hotel TV

Voor de hospitality- en zorg sector

Als hotel, zorginstelling of aanverwant hospitality bedrijf waarbij gastvrijheid centraal staat, weet u als geen ander dat de klantervaring over haar/zijn verblijf van groot belang is. Voor zowel de hotelkamer als in de cliënten- patiëntenkamer worden de laatste jaren hogere eisen gesteld aan het “TV” kijken. Afhankelijk van uw situatie kan u kiezen voor systemen met beperkte tot zeer uitgebreide functionaliteit. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal. De systemen bieden meestal een uitgebreid menu met onder meer een welkomstscherm, specifieke informatieschermen in uw huisstijl en video on demand. U bepaalt zelf het zenderaanbod waaruit uw gast of patiënt kan kiezen. Naast landelijke tv- en radiozenders kunt u de gast toegang geven tot lokale zenders en tot uw eigen informatiezender.
 
Kwaliteit, keuzevrijheid, een optimale gastenervaring creëren, inkomsten maximaliseren en betaalbaarheid zijn belangrijke elementen en staan centraal in onze oplossingen in de hospitality- en zorg sector. Wij leveren complete oplossingen op het gebied van hotel tv en internet voor hotels, ziekenhuizen, verpleeghuizen en bungalowparken.
Neem vrijblijvend contact op!
LG Hotel TV 1

LG Hotel TV

Voor zowel de health als hospitality markt biedt LG slimme totaaloplossingen. Hierdoor kunnen gebruikers altijd comfortabel gebruikmaken van slimme technologie die ook nog eens energiezuinig is, dat ziet u direct terug op uw energierekening.

Samsung Hotel TV

Samsung Hotel TV

Ook binnen de hospitalitybranche zijn de toepassingsmogelijkheden voor de displays eindeloos. Breng bijvoorbeeld een boodschap op naam zodat de gast zich direct thuis voelt.

Unieke oplossingen

Bekijk hier meer audiovisuele oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.