Cloud telefonie

Flexibel, schaalbaar en op maat

Communicatie is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag de dag. Als een klant niet direct een antwoord krijgt op zijn vragen, dan shopt hij verder. En als de communicatie met uw ketenpartners niet soepel verloopt, dan vertragen processen. Kortom, communicatie is key.

Met telefonie uit de cloud is er geen telefooncentrale meer nodig bij u op locatie. Dit geeft u veel vrijheid en flexibiliteit. Yourizon levert innovatieve en betrouwbare communicatie-oplossingen op basis van IP-Telefonie voor organisaties vanaf enkele werknemers tot grote enterprise organisaties met en vele werkplekken. Hiervoor zetten wij onze jarenlange expertise op het gebied van IP-Telefonie in.

Zo maken wij altijd de beste oplossing voor uw situatie. Enkele belangrijke voordelen van Cloud telefonie:

- Geen investeringen in hardware of software
- Alleen betalen voor wat u gebruik
- Flexibel, schaalbaar
- Dezelfde functies als bij een on-premise telefooncentrale
- Lagere kosten, meer functionaliteit

Ook lokale koppelingen met bijvoorbeeld een brandmeldcentrale of een verpleegoproepsysteem blijven altijd mogelijk. Yourizon levert op het gebied van cloud telefonie oplossingen van diverse marktleiders.

Deze oplossingen zijn vanzelfsprekend te integreren met conference en collaboration diensten zoals Microsoft Skype en Microsoft Teams.

Vanuit ons brede portfolio met aanvullende diensten en integraties kunnen wij voor u op maat een oplossing samenstelen. Van Unified Communications tot Vast Mobiel Integratie en van basisoplossing tot Callcenter omgeving met uitgebreide wachtrij en gespreksopname.

Neem vrijblijvend contact op!
t-mobile-cloud-clear.jpg

T-Mobile Cloud & Clear

T-Mobile introduceert Cloud & Clear, het Cloud telefonieplatform voor vaste en geintegreerde mobiele telefonie op het netwerk van T-Mobile. In samenwerking met Mitel heeft T-Mobile een goede integratie oplossing voor de zakelijke klant ontwikkeld. Met T-Mobile Cloud & Clear belt u vast en mobiel tegen uiterst scherpe tarieven maar vooral ook zeer efficiënt en bedrijfszeker. Vast en mobiel wordt samengebracht in Cloud & Clear en u hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale. U beschikt over de ontelbare mogelijkheden van Mitel en T-Mobile.

Download hier de Brochure Cloud & Clear

MiCloud

Mitel MiCloud Business

Breng al uw communicatietools samen in één cloud en één applicatie voor een naadloze ervaring op ieder device en overal ter wereld. Beheer spraak, e-mail en chat op eenvoudige wijze via één scherm om de complexiteit te reduceren en de productiviteit te verhogen.

Integreer MiCloud Business met uw contact center voor een superieure customer experience, met CRM- en Salesforce-integraties, zodat u klanten en gegevens in real-time kunt koppelen. Geniet van een systeem dat eenvoudig te gebruiken en te beheren is. U hoeft geen computers te installeren of software te onderhouden. U krijgt een hoge betrouwbaarheid, uitzonderlijke kwaliteit en professionele beveiliging.

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze communicatie oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.