Videoconferencing

Samenwerken op afstand en toch dichtbij

Video Conferencing brengt mensen dichter bij elkaar en laat ze gerichter en effectiever communiceren. Het draagt bij aan lagere kosten, minder reiskilometers en minder milieudruk. Kortom, beter zaken doen in een schonere wereld. Ook is Video Conferencing naadloos te integreren met (bestaande) UC oplossingen.

Overleg eenvoudig met collega’s op andere (internationale) vestigingen, presenteer een plan aan een klant, of werk met een partner samen aan een offerte enzovoort.

Wanneer u voor uw werk regelmatig onderweg bent voor vergaderingen of presentaties dan bent u waarschijnlijk heel wat tijd kwijt met reizen. Conferencing maakt het mogelijk om met elkaar samen te werken, overleg te voeren en informatie te delen en te bewerken.

Overleg op afstand vermindert de werkdruk, verhoogt uw flexibiliteit en maakt het mogelijk om sneller en gerichter tot afspraken te komen.

Door integratie met agendasystemen zoals Outlook is een niet overlappende afspraak snel gemaakt, en kun je tevens zien wie online en beschikbaar is voor ad-hoc overleg. Eén op één of met een team, vanaf een Smartphone, laptop of door middel van een professioneel (room)conferencing systeem.

Yourizon levert integreert en installeert voor u op maat zodat u direct “op weg” bent. Wij leveren systemen van vooraanstaande leveranciers.

Bent u benieuwd geworden? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder om tot de beste oplossing te komen! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: +31 (0)88 03 07 900.

Neem vrijblijvend contact op!
Webex Teams devices

Cisco Webex Teams

Maak teamwerk uw beste werk.

Of u nu onderweg bent, aan een bureau of samen in een vergaderruimte, Webex Teams helpt projecten te versnellen, betere relaties op te bouwen en zakelijke uitdagingen op te lossen. Het heeft alle tools voor team-samenwerking die u nodig hebt om het werk vooruit te helpen en maakt verbinding met de andere tools die u gebruikt om het leven te vereenvoudigen.

Voor meer informatie klik hier

MSTeams-2

Microsoft Teams

Wilt u ook de samenwerking binnen uw organisatie verbeteren en het onderling e-mailverkeer (flink) verminderen? Ontdek dan Microsoft Teams. Microsoft Teams is een applicatie die (teams in) bedrijven helpt efficiënt samen te werken. Het maakt het mogelijk om op een veel efficiëntere (en leukere!) manier samen te werken binnen afdelingen, projectteams en hele bedrijven. U zult zien dat het e-mailverkeer drastisch omlaag gaat, medewerkers gezamenlijk in documenten gaan werken en slimmer gaan vergaderen. Microsoft stopt op 31 juli 2021 met Skype for Business online. Microsoft Teams is de opvolger van Skype for Business.

Unieke oplossingen

Bekijk hier al onze communicatie oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.