Patiënten dashboard

Patiënten dashboard

Beter overzicht en inzicht

IC, CCU en Neonatologie afdelingen zijn geavanceerde afdelingen binnen een ziekenhuis die vaak gebruik maken van verschillende soorten medische apparatuur. Zeker in deze bijzondere tijd zien wij de beelden van boxen met infuuspompen, spuitpompen, beademingsmachines en hartbewakingsmonitoren natuurlijk regelmatig voorbij komen. Al deze apparatuur genereert waardevolle informatie over de toestand van de patiënt, maar zorgen tegelijk voor veel overlast (geluiden) en een gebrek aan overzicht omdat ze allemaal los van elkaar functioneren.
 
Een mooi hulpmiddel hiervoor zijn digitale patiënten dashboards, die je kunt vergelijken met een centraalpost, maar dan fabrikant onafhankelijk. De dashboards zijn zo ontworpen dat er een compleet overzicht ontstaat van alle vitale waardes en relevante alarmen per patiënt, zonder dat de aangesloten apparatuur van één merk of type hoeft te zijn. Door middel van slimme filters kunnen aanvullend bijvoorbeeld alleen de kritische alarmen worden weergegeven en worden afwijkende vitale waarden duidelijk gemarkeerd. Dit zorgt ervoor dat de zorgmedewerker altijd in één oogopslag een duidelijk beeld heeft van de actuele situatie en helpt om alarm moeheid te voorkomen. De patiënten dashboards zijn zowel in een vaste opstelling als mobiel op een smartphone beschikbaar, zodat er altijd en overal een goed overzicht voorhanden is. 
 
Als Yourizon begeleiden we meerdere ziekenhuizen bij wijziging en optimalisatie van workflows rondom medische devices. Ook iets voor uw ziekenhuis? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op!
Monitoring

Ascom Digistat - Smart Central

Smart Central Desktop - Mobile

Digistat Smart Central is een patiënten dashboard dat continu gegevens verzamelt van de (medische) apparaten die aan de patiënt zijn gekoppeld (bijv.infusiepompen, patiëntmonitor, beademingsapparaat, dialyseapparaat, enz.) en deze weergeeft met een intuïtieve gebruikersinterface. Digistat Smart Central is ontworpen om een overzicht te geven van de status van het apparaat, waarbij alarmen en / of waarschuwingen die mogelijk optreden op elk aangesloten apparaat worden gemarkeerd, zodat de gebruiker in één oogopslag wordt geïnformeerd over de situatie op de afdeling.

• Biedt een overzicht van meerdere bedden op één scherm
• Helpt verpleegkundigen om hun workflow op het gebied van alarmbeheer te verbeteren
• Het helpt sommige soorten alarmen te voorkomen, waardoor de "akoestische belasting" voor patiënten en personeel wordt verminderd
• Houdt alarmen, wijzigingen van instellingen en andere apparaatinformatie bij om verpleegkundigen en artsen een compleet verslag te geven
• Weergave van near realtime waveforms inclusief snapshots periode voor- en na het alarm.

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Optimale bewaking van medische alarmen