Cameratoezicht zorg

Veiligheid voor cliënt en zorgmedewerker

Cameratoezicht in de zorg

Cameratoezicht zorg: Veiligheid voor zowel cliënten als zorgmedewerkers is voor Yourizon belangrijk. Om deze veiligheid te waarborgen, kan een toepassing worden toegevoegd, in de vorm van cameratoezicht in de zorg. Deze camera’s kunnen tevens voorzien zijn van slimme sensoren (afhankelijk van type) en kunnen meer dan alleen visueel toezicht houden op cliënten.

Slimme sensoren

Via de ingebouwde slimme sensoren en de ingebouwde nachtvisie in de camera’s, wordt de rust teruggebracht bij zowel cliënten als zorgmedewerkers. Nieuwe technologische ontwikkelingen hebben tot gevolg dat er op dit moment al bepaalde typen camera’s beschikbaar zijn die als passief alarmsysteem kunnen functioneren.

Op basis van beeldanalyse registreert de camera een aantal situaties die aan de zorg gemeld kunnen worden zoals bijvoorbeeld vallen, verlaat bed of kamer, te lang verblijf op toilet/badkamer. Deze camera’s beschikken ook over ingebouwde luidspreker en microfoon zodat spreek-/luisterverbinding en akoestische detectie ook gewoon mogelijk blijven.

De camera oplossing kan ook nog steeds in combinatie met verpleegoproepsystemen werken, zodat het primaire alarm uit het VOS komt, waarna de zorgverlener direct na het accepteren van het alarm met ogen en oren op afstand snel en effectief hulp kan verlenen.

Digitale nachtronde door middel van cameratoezicht

Door middel van camera inzet met slimme software kan ook een deel van de nachtronde worden overgenomen. Loopafstanden worden weggenomen, bewonerskamers worden minder betreden en krijgen minder verstoring. Infrarood nachtzicht draagt daar ook aan bij. De tijd dat een zorgverlener kan “kijken” bij een bewoner, wordt verlengd, waardoor incidenten eerder en betrouwbaarder worden opgemerkt.

Neem vrijblijvend contact op!
Cameratoezicht zorg

Cameratoezicht zorg, totaaloplossing en integratie

Een camerasysteem met toegevoegde waarde voor de zorg staat zelfden op zichzelf en maakt vaak deel uit van een integratie met meerdere systemen zoals het verpleegoproepsysteem en draadloze handsets. Ook opleiding en begeleiding van medewerkers om cameratoezicht en domotica op een vertrouwde en effectieve manier te gebruiken heeft bij ons veel aandacht. Het zorgen voor een veilige omgeving voor zowel cliënten als zorgmedewerkers is ons doel. Yourizon is gespecialiseerd in cameratoezicht in de zorg en levert hierbij advies op maat en kwaliteitsproducten-en diensten, die voorzien in functionele behoeftes van cliënten en zorgmedewerkers.

Heeft u meer weten over de mogelijkheden van cameratoezicht in de zorg of heeft u misschien vragen over andere zorgdomotica oplossingen die wij aanbieden? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze zorgdomotica oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.