Locatiebepaling

Locatiebepaling

Veilige omgeving voor zowel cliënt als zorgmedewerker

Yourizon staat voor een veilige omgeving voor zowel cliënten als zorgmedewerkers. Een veilige omgeving creëren is voor de meeste zorglocaties ook topprioriteit. Om een zo optimaal veilig mogelijke omgeving te creëren, kan het wenselijk zijn om zo precies mogelijke locatie te ontvangen.

Zorgmedewerkers die een nauwkeurige locatie toegestuurd krijgen wanneer er een alarm af gaat, kunnen snel en adequaat handelen. Om dit mogelijk te maken voor zorgmedewerkers en uw zorgorganisatie, bieden wij van Yourizon de juiste techniek aan. Tevens hebben wij de juiste en benodigde kennis in huis om dit te realiseren.

Indoor oplossing
Yourizon biedt als aanvulling op het WiFi-netwerk een softwarematige oplossing op basis van een driepuntsmeting tussen verschillende Access Points (Ekahau). Dit betreft een nauwkeurig en accurate locatie/positiebepaling tot een nauwkeurigheid van maximaal 3 meter. Door deze oplossing kunnen zorgmedewerkers snel, gericht en adequaat handelen. Zorgmedewerkers krijgen een nauwkeurige locatie toegestuurd op de smartphone, wanneer er een alarm af gaat die afkomstig is van een cliënt. Door middel van de gestuurde locatie wordt de betreffende zorgmedewerker naar de cliënt toe geleid.

Een hogere nauwkeuringheid kan worden verkregen middels het toepassen van zogenaamde bakens op basis van infrarood of LaagFrequent, waarbij de nauwkeurigheid kan toenemen tot op kamerniveau.

Outdoor oplossing
Om een goede locatiebepaling te realiseren ter bevordering van de veiligheid van zowel cliënten als zorgmedewerkers buitenshuis, kan gebruik worden gemaakt van de GPS functie van een Smartphone in combinatie met een App en/of speciale daarvoor toegepaste Alarmzenders. Apps die door Yourizon veelvuldig worden toegepast zijn o.a. CQ-Alert en Safety Tracer. De nauwkeurigheid van GPS is outdoor maximaal 3 meter.

Meerwaarde voor uw zorgorganisatie
Yourizon kan u ondersteunen bij het selecteren van de juiste oplossing op basis van uw eisen en wensen. Yourizon heeft veel kennis en ervaring met de diverse soorten technieken, de onderliggende producten en de specifieke toepassingsgebieden die per client of zorgvraag verschillend zijn. 

Wilt u meer weten over de oplossing locatiebepaling? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op
Dwaaldetectie leefcirkels

Eurocom CQ5 (in- en outdoor)

 

De CQ-5 Alarmzender is een alarmzender die geschikt is voor zowel binnenshuis (eventueel in combinatie met bakens voor plaatsbepaling) als buitenshuis kan alarmeren met spraak en flexibele alarmopvolging. Wij laten u graag zien wat deze alarmzender voor uw organisatie kan betekenen!

Safety Tracer

Safety Tracer

Mopas-Lite is een alarmzender die invulling geeft aan vele vragen van gebruikers in de markt:

Klein, licht van gewicht (25 gr), spatwaterdicht en goed draagbaar om de pols of om de hals middels een draagkoord.
Deze alarmzender beschikt over een nauwkeurige en snelle positiebepaling buiten.

De spreek-/luisterverbinding voor alarmverificatie is zeer goed te noemen waardoor heldere communicatie mogelijk is bij een alarm.

 

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze zorgdomotica oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.