Verpleegoproep systeem

Veiligheid in de zorg

Verpleegoproep systeem – actieve alarmering

Verpleegoproepsystemen bestaan al sinds de jaren 50 en worden nog steeds op grote schaal ingezet in de zorg. Waar het systeem voorheen alleen bestond uit een vaste drukknop aan de wand en een peerdrukker voor de bewoner, heeft het verpleegoproepsysteem zich doorontwikkeld tot een moderne communicatieoplossing die bewoners en zorgmedewerkers met elkaar verbindt.
 
Verpleegoproepsystemen zijn tegenwoordig grotendeels draadloos en zijn in staat om in geval van een oproep ook de locatie van de bewoner weer te geven op het mobiele device van de zorg. Daarnaast maken dwaal- en valdetectie functies vaak een integraal onderdeel uit van het systeem.
 
Iedere categorie cliënten vraagt om zijn eigen specifieke invulling van het verpleegoproepsysteem. Yourizon heeft meerdere merken verpleegoproepsystemen in haar portfolio zodat er altijd een passende oplossing kan worden geboden.
 
Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen verpleegoproep systemen? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen u graag verder!
Neem vrijblijvend contact op!
m69069_doorside-left_padding

Ascom teleCARE IP

Altijd aanwezig, altijd actief, altijd veilig

Met Ascom teleCARE IP oplossingen voor ouderenzorg kunnen zorgverleners de veiligheid van bewoners op een discrete manier bewaken, terwijl de bewoners genieten van een actieve levensstijl. Binnen en op het terrein van de instelling helpt dit schaalbare, flexibele systeem alle typen zorgorganisaties, ongeacht hun omvang, om optimale zorg te verlenen en te waarborgen dat bewoners hun waardigheid en vrijheid kunnen behouden.

Met functionaliteit zoals directe communicatie tussen bewoners en zorgverleners, discrete draadloze bewaking met nauwkeurige en betrouwbare locatiebepalingstechnologie--ondersteund door betrouwbare communicatieapparatuur--voorziet teleCARE IP in de reële, realtime behoeften van moderne instellingen voor ouderenzorg.

televic_st-jozef_bornem_20170818_020

Televic Aqura

Televic Healthcare Solutions blinkt uit op het vlak van veiligheid, communicatie en comfort. Veiligheid gaat voor hen veel verder dan enkel de veiligheid van de bewoner of binnenin de kamer. Het Televic Healthcare AQURA-platform is een modulair platform voor uw patiënten en bewoners, maar ook voor uw medewerkers. Het biedt een oplossing voor draadloze (nood)communicatie, dwaaldetectie en -preventie, maar ook real-time personenlokalisatie. Daarnaast is het een ideale oplossing voor agressiealarmering en assistentiealarmering voor uw medewerkers.
 
Het draadloze AQURA-platform kan geïntegreerd worden in elke nieuwe of bestaande instelling, ongeacht het huidige type oproepsysteem. 
Het plaatsen van een verpleegoproepsysteem is nog nooit zo eenvoudig geweest: de installatie van AQURA kan zonder bekabeling gebeuren. Voor renovatieprojecten betekent dit niet alleen een besparing op werk en uren, maar vooral ook een snellere ingebruikname.

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze zorgdomotica oplossingen

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.

Verpleegoproep systeem

Verpleegoproep systeem

Veiligheid is van groot belang in de zorg.