Patiënten dashboard

Patiënten dashboard

Beter overzicht en inzicht met het patiënten dashboard

 
IC, CCU en Neonatologie afdelingen zijn geavanceerde afdelingen binnen een ziekenhuis die vaak gebruik maken van verschillende soorten medische apparatuur. Zeker in deze bijzondere tijd zien wij de beelden van boxen met infuuspompen, spuitpompen, beademingsmachines en hartbewakingsmonitoren natuurlijk regelmatig voorbij komen. Al deze apparatuur genereert waardevolle informatie over de toestand van de patiënt, maar zorgen tegelijk voor veel overlast (geluiden) en een gebrek aan overzicht omdat ze allemaal los van elkaar functioneren.
 
Een mooi hulpmiddel hiervoor zijn digitale patiënten dashboards, die je kunt vergelijken met een centraalpost, maar dan fabrikant onafhankelijk. De dashboards zijn zo ontworpen dat er een compleet overzicht ontstaat van alle vitale waardes en relevante alarmen per patiënt, zonder dat de aangesloten apparatuur van één merk of type hoeft te zijn. Door middel van slimme filters kunnen aanvullend bijvoorbeeld alleen de kritische alarmen worden weergegeven en worden afwijkende vitale waarden duidelijk gemarkeerd. Dit zorgt ervoor dat de zorgmedewerker altijd in één oogopslag een duidelijk beeld heeft van de actuele situatie en helpt om alarm moeheid te voorkomen. De patiënten dashboards zijn zowel in een vaste opstelling als mobiel op een smartphone beschikbaar, zodat er altijd en overal een goed overzicht voorhanden is. 
 
Als Yourizon begeleiden we meerdere ziekenhuizen bij wijziging en optimalisatie van workflows rondom medische devices. Ook iets voor uw ziekenhuis? Bel ons vandaag nog voor een vrijblijvend advies.
 
Telefoon: +31 (0)88 03 07 900 
E-mail: [email protected]
 

Unieke oplossingen

Ontdek direct alle mogelijkheden & unieke oplossingen

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Medisch Oproep / Alarm Systeem

Optimale bewaking van medische alarmen

Patiënten dashboard

Patiënten dashboard

Beter overzicht en inzicht met het patiënten dashboard