Intercom

Van eenvoudig tot uitgebreid

Intercom of deurtelefoon, met of zonder video, en gekoppeld aan een telefoontoestel, via een vaste bedienpost bij de receptie, als toestel naast de deur in uw appartement of op uw smartphone. Binnen of buiten uitvoering, molestbestendig, design, met drukknoppen en vaste naamkaartjes, of een touchscreen. Wilt u daarbij ook op afstand de deur kunnen openen ?
Intercom is simpele term voor een oplossing met veel keuzemogelijkheden. Yourizon heeft diverse merken en typen in het assortiment waarmee nagenoeg alle wensen op intercomgebied ingevuld kunnen worden. Ook kan het systeem door ons worden geïntegreerd met andere systemen.

Zo is er een simpel systeem met 1,2 of 3 knoppen, welke veelal wordt geplaatst bij een algemene toegang van een bedrijf of bijvoorbeeld een verpleeghuis. In de basis met een spreekfunctie naar een intern intercomtoestel, maar eventueel ook te koppelen aan een telefooncentrale. Nagenoeg alle intercomsystemen zijn daarnaast ook te koppelen aan een deuropener en aan te vullen met video. Voor extra veiligheid kunnen aanvullende camera’s worden geplaatst zodat een beter overzicht gegeven kan worden van de ruimte.
Een meer uitgebreid systeem wordt bijvoorbeeld toegepast in een ziekenhuis, met een intercom voor de toegang tot een (gesloten) afdeling en bij de verpleegposten een deurtelefoon voorzien van beeld. Een dergelijke oplossing wordt daarnaast vaak gekoppeld aan draadloze toestellen.

Een appartementencomplex vraagt veelal een uitgebreider “bellenbord” bij de entreedeur, maar kan ook worden ingevuld met een touchscreen waardoor ook de namen van bewoners eenvoudig kunnen worden getoond. De appartementen worden dan voorzien van een deurvideopost naast de appartementsdeur waarmee op afstand de voordeur kan worden geopend.

Bij een beschermde woonomgeving is het ook mogelijk om na een bepaalde tijd de oproepen van de voordeur om te leiden en in plaats daarvan naar een mantelzorger door te sturen.

 

Neem vrijblijvend contact op!
Schermafbeelding 2019-09-23 om 20.16.47

Comelit - Serie 3ONE6

Het meest bekroonde deurstation

De nieuwe serie deurstations 3one6 brengt moderne technologie en design samen in één product. Er zijn drie uitvoeringen (Touch, Sense en Analog) verkrijgbaar om aan alle markteisen te voldoen. Deze producten worden gekenmerkt door een sobere en fascinerende stijl, in harmonie met de hedendaagse architectuur, en verenigen een esthetische vormgeving met geavanceerde technologische oplossingen.

Helios-IP-Verso

 

2N IP-intercoms

Met hun innovatieve functies maken ze tweerichtingscommunicatie met bezoekers mogelijk. Ze kunnen automatisch de gevoeligheid van de microfoon en het luidsprekervolume aanpassen, zodat u zelfs in een lawaaierige omgeving geluid van HD-kwaliteit hoort. Bovendien weet je dankzij de geïntegreerde camera met HD-resolutie en nachtzicht precies wie je binnen laat. Voor meer veiligheid kunnen ze ook direct een foto van een bezoeker naar uw e-mail toe sturen. Ze zijn modulair uit te breiden met bijvoorbeeld een bluetooth, RFID, vingerprint of Touchscreen module en kunnen tevens worden gekoppeld met gangbare toegangscontrolesystemen.
U kunt een oproep afhandelen vanaf uw mobiele telefoon (App), tablet of 2N® Indoor Touch en is zelfs te integreren met de meest gangbare telefonieplatformen.

 

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze communicatie oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.