Mobiele telefonie

Abonnement en toestel, of volledig ontzorgd?

Zakelijk mobiel
Zakelijk mobiele telefonie draagt bij aan de optimalisatie van de communicatie van uw bedrijf en is volledig afgestemd op uw wensen. Yourizon is partner van KPN, Tele2 en T-Mobile. Wij adviseren u objectief en onafhankelijk over mobiele telefonie oplossingen die werken makkelijker maken. U profiteert hierbij van aantrekkelijke tarieven en bent verzekerd van een goede dekking en professionele service.

Mobiel tenzij
In deze tijd is mobiele telefonie in een organisatie meestal al helemaal geen “aanvulling” meer op een vast bureautoestel. Door de komst van Smartphones en zakelijke App’s die integreren met bedrijfssoftware, wordt er tegenwoordig steeds vaker voor gekozen om alleen nog een mobiel toestel uit te reiken aan medewerkers. Door de mogelijkheid om zakelijke “vaste” nummers te integreren op het mobiele toestel is deze trend verder toegenomen.

Toestellen:
Naast de abonnementen kan Yourizon u vanzelfsprekend ook een toestel leveren. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen wij u een passend toestel adviseren. Ook kunnen wij speciaal voor de zorg ontwikkelde Smartphone toestellen leveren. Vanzelfsprekend voor een scherpe prijs/kwaliteit.

Enkele voordelen van Yourizon zakelijk mobiel:
• Verschillende abonnement combinaties mogelijk
• Sim Only dus vrijheid van toestelkeuze
• Inzage en eenvoudig beheer van uw abonnementen, facturen en belstatus
• Eén aanspreekpunt voor al uw communicatievraagstukken
• Volledig beheer van uw communicatie omgeving mogelijk (full service)

Mobile Device Management:
Mobile device management voor zowel mobiele telefonie, maar bijvoorbeeld ook voor laptops is onderdeel van de oplossing waarmee Yourizon u volledig kan ontzorgen. Via deze link vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Rob Noot

Wilt u contact met een van onze adviseurs?

Sales Consultant

+31 (0)88 03 07 958

Neem vrijblijvend contact op!
Myco3

Ascom Myco 3 smartphone

De Ascom Myco 3: brengt kritische informatie van systemen en teams bijeen, voor beter gecoördineerde en snellere reacties. De Ascom Myco 3 werkt met apps om digitale informatiehiaten te verkleinen—en vergemakkelijkt de communicatie, coördinatie en uitvoering van tijdgevoelige activiteiten. De Ascom Myco 3, een professionele Android™ smartphone, verbetert workflows, ondersteunt een hogere reactiesnelheid en levert contextrijke informatie aan mobiel personeel.

De Ascom Myco 3 heeft een gebruiksvriendelijke interface voor het beheer van oproepen, alarmen, foto's, berichten, metingen, hartcurves en andere kritische informatie. Een hot-swappable batterij garandeert constante werking, ook tijdens lange diensten.

Schermafbeelding 2019-10-03 om 19.51.59

Apple devices in de zorg

Dankzij de producten van Apple kunnen artsen en verpleeg­kundigen op een heel andere manier te werk gaan. Met apps op iOS-devices kunnen ziekenhuizen efficiënter werken. Artsen beschikken wanneer nodig over patiënten­- en cliënten­dossiers en andere belangrijke gegevens. Verpleeg­kundigen zijn beter in staat de veiligheid van cliënten­/patiënten te waarborgen bij het toedienen van medicijnen. En doordat patiënten tijdens hun verblijf in het ziekenhuis met hun zorgteam kunnen communiceren, zijn ze altijd goed op de hoogte en betrokken bij hun eigen zorg.

Via iOS-apps kunnen patiënten tussen hun medische afspraken door ook thuis in contact blijven met hun zorgteams. Zorgorganisaties kunnen kant‑en‑klare apps in gebruik nemen of met CareKit eigen apps ontwikkelen waarmee patiënten hun gezondheid kunnen monitoren. Met behulp van iPhone, Apple Watch, de Gezondheid-app en HealthKit-apps en medische devices kunnen patiënten eenvoudig hun gezondheids­gegevens vastleggen en delen met hun zorgteams.

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze communicatie oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.