Unified Communications

Altijd en overal samenwerken

Met Unified Communications kunt u in uw organisatie de bereikbaarheid en de productiviteit verbeteren. Het is een brede verzamelnaam voor de integratie van communicatiediensten zoals: spraak (telefonie), instant-messaging (chat), agenda, e-mail, collaboration diensten of video-en webconferencing. U ziet in één oogopslag of collega’s wel of niet beschikbaar zijn (presence).

Met Unified Communications bent u op verschillende apparaten met verschillende diensten bereikbaar, kunt bestanden delen en samenwerken terwijl realtime informatie toont of u bereikbaar bent. Kortom: gestroomlijnde communicatie voor flexibiliteit, virtuele samenwerking èn locatie onafhankelijk.

Yourizon helpt u met het implementeren en indien gewenst beheren, wij ontzorgen u met de integratie van alle communicatiemiddelen. Waar voorheen de focus werd gelegd op kostenbesparingsmogelijkheden ligt op dit moment de èchte besparing in eenvoudige samenwerkingsmogelijkheden, verbeterde bereikbaarheid en vereenvoudiging in een wereld aan technische middelen. Productiviteit, samenwerking en bereikbaarheid !

Wat biedt Unified Communications:

• Een oplossing die je organisatie de lenigheid geeft om in te spelen op actuele marktontwikkelingen
• Een platform waarin de verschillende communicatiekanalen bij elkaar worden gebracht in één oplossing
• Flexibel en virtueel, beter en eenvoudiger samenwerken
• Locatieonafhankelijk communiceren, duurzame besparing op reistijd en -kosten
• Productiviteit verhogend
• Keuzevrijheid: zelf kiezen waar, wanneer en op welke wijze je bereikbaar bent

Met Unified Communications helpt Yourizon u om de productiviteit en samenwerking van uw organisatie naar een hoger niveau te tillen. In een tijd waarin ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen, en verhogen van productiviteit van medewerkers en teams in uw organisatie steeds belangrijker wordt om de concurrentie een stap voor te blijven, is Unified Communications een niet meer weg te denken standaard geworden.

Wilt u meer weten over Unified Communications? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)88 03 07 900

 

Neem vrijblijvend contact op!
Mitel-UC-Portfolio

Mitel biedt een UC-oplossing, genaamd Micollab. Met Micollab bepaalt u zelf of en hoe u bereikbaar bent door middel van uw status. De status kan zelfs automatisch aangepast worden door agenda-informatie vanuit Outlook of Google. Uw telefoon zal dan op 'niet storen' staan als u in vergadering bent. Of wat dacht u van het instellen van aanwezigheid via GPS-coördinaten? Al uw telefoontjes gaan dan bijvoorbeeld automatisch naar uw mobiel op het moment dat u uw kantoor uitloopt. Al deze oplossingen leveren forse bereikbaarheid- en tijdswinst op!

Unieke oplossingen

Ontdek hier al onze communicatie oplossingen

Videoconferencing en samenwerken

Videoconferencing en samenwerken

Samenwerken op afstand en toch dichtbij. Gebruik makend van video, audio, chat en het delen van beeld.

Vast Mobiel integratie

Vast Mobiel integratie

Uw smartphone als onderdeel van de telefooncentrale.

Contactcenter

Contactcenter

Een contactcenter is een passende oplossing om beter bereikbaar te blijven.