Dé aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen & diensten.

Zoekt u een unieke ICT specialist die u ontzorgt? Yourizon is de enige organisatie die (Zorg)domotica, Communicatie technologie en Netwerk infrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert.

  • Ascom-red
  • icon-p-cisco-meraki
  • iq logo wit
  • Mitel-logo-1
  • rukus
  • clevertouch2

Over ons, Yourizon

Onze werkwijze

Yourizon is een unieke aanbieder van gespecialiseerde ICT oplossingen en diensten. Wij zijn de enige partij die (Zorg)domotica, Communicatie technologie en Netwerk infrastructuren adviseert, levert, integreert en beheert.

De kracht van Yourizon zit in de integratie tussen alle platformen, waarbij de specialisten goed kijken naar de mogelijkheden en wat passend is binnen uw organisatie en wat niet.

Yourizon is de spin in het web waarbij u de coach aan de kant kunt blijven.

Ontdek onze unieke aanpak
_DSF3314

Kwaliteit, kennis en kunde

Complete leefcyclus aanbesteding, in uiteenlopende sectoren.

sector-3

Educatie

Of het nu gaan om een audio-visuele oplossing, een hoge capaciteit WiFi netwerk of een brede communicatieoplossing. Yourizon kan u op alle vlakken volledig ondersteunen.
 

sector-2

Hospitality

Yourizon als One-stop shop voor de hospitality-sector. Zeker in de hospitality-sector is het zoeken naar de balans tussen de laagste kosten en de hoogst haalbare kwaliteit van groot belang. Yourizon weet dit als geen ander.

 

sector-1

Zakelijk

Van communicatie tot enterprise networking en van standaard onderhoud tot 24x7 ondersteuning om uw ICT infrastructuur altijd beschikbaar te hebben en houden.

image-06

Zorg

Wij kunnen oplossingen bieden, met de juiste innovatieve producten die bijvoorbeeld het werkproces kunnen versnellen en de veiligheid van cliënten, patiënten en werknemers bevorderen.

Actueel

Het laatste nieuws, blogartikelen vindt u hier.

Onze referenties

Wat onze klanten over ons zeggen

Yourizon klanten vertellen hun verhaal

Nieuwsgierig naar hoe bedrijven en instellingen onze ICT oplossingen gebruiken en inzetten? Klik hieronder verder en lees de diverse klantverhalen. Zo krijgt u meer inzicht in de mogelijkheden en oplossingen die wij kunnen bieden. Hoe is een traject verlopen en hoe is het de afgelopen tijd is gegaan. Onze producten en diensten kunnen binnen diverse sectoren worden toegepast, meer weten hierover, lees de verhalen van onze klanten uit verschillende branches.

Team Yourizon

_DSF3544